Şagirdlərin elektron elm jurnalı – Təhsildə inkişaf və innovasiyalar üzrə V qrant müsabiqəsinin qalib layihəsi

• Cümə 15 Oktyabr 2021

Təhsildə inkişaf və innovasiyalar üzrə V qrant müsabiqəsi çərçivəsində Azərbaycan Britaniya Kollecinin müəllimi Qoşqar Məhərrəmovun qalibi olduğu “Şagirdlərin elektron elm jurnalı” layihəsinin açılış mərasimi keçirildi.

Layihənin tanıtım videosundan sonra layihə rəhbəri,  Azərbaycan Britaniya Kollecinin müəllimi Qoşqar Məhərrəmov layihənin məqsədi, yerli və beynəlxalq təcrübə, tədqiqatın və elmi araşdırmanın önəmini vurğuladı. Şagirdlərlə tədqiqat və elmi yazı ilə bağlı təlimlərin təşkil olunacağı qeyd edildi.

Videokonfrans formatında keçirilən tədbirdə layihə çərçivəsində hazırlanacaq jurnalın elmi heyəti təhsil idarəçiliyi üzrə mütəxəssis, Qoşqar Məhərrəmli, T-network – təhsil işçilərinin təcrübə və kommunikasiya platformasının koordinatoru Cəfər Mənsimi, Naxçıvan Dövlət Universitetinin dosenti, pedaqogika üzrə fəlsəfə doktoru Rza Məmmədov, Azərbaycan Məktəbi Jurnalının redaktoru Arzu Soltan, 214 nömrəli tam orta məktəbin direktoru Fəttah Fəttayev çıxış edərək layihə barədə öz fikirlərini bölüşdülər.

Tədbirə dəvət olunmuş qonaqlar hal-hazırda bu mövzuda jurnalın ərsəyə gəlməsinə və təlimlərin təşkilinə böyük ehtiyac olduğunu vurğuladılar.

İştirakçılara layihə çərçivəsində onlayn sorğu linki göndərildi, sorğuda şagirdlərin layihənin təlimlərinə qoşulmaqla bağlı fikirlərini bildirmək xahiş edildi.

Qeyd edək ki, layihə çərçivəsində T-network təhsil işçilərinin təcrübə və kommunikasiya platforması ilə əməkdaşlıq edilcəkdir.